Hvad er mindfulness ?

At være mindful betyder at være bevidst nærværende.

Det betyder, at vi med mindfulness træner hjernen til at være bevidst opmærksom på det der er i øjeblikket uden at dømme det.

På denne måde træner vi evnen til at flytte fokus fra det vi ikke kan kontrollere (Tanker, følelser eller sansninger) til det vi kan kontrollere, nemlig hvordan vi vælger at reagere på tankerne, følelserne eller sansningerne.


Vi kender nok alle følelsen af at køre på autopilot, det oplever vi alle ind imellem.

Når vi er fuldt til stede i øjeblikket, så styrer autopiloten os ikke længere. Så kan vi selv vælge, hvordan vi ønsker at reagere – eller vi vælger slet ikke at reagere.


Principperne bag mindfulness er få og enkle. Rationelt er de lette at gå til. Udfordringen i mindfulness er at omsætte denne læring til din krop, hoved og sind.

Det kræver træning via kropsscanning, meditation og yoga. Træningen kan man ikke læse sig til. Så jo mere du øver, jo bedre bliver du.

Så vil du til gengæld opleve mindre stress, bedre nattesøvn, få en bedre hukommelse og nogen gange mærke et strejf af lykke.Til private

Jeg tilbyder de klassiske 8 ugers forløb baseret på principperne bag MBSR og MBCT i individuel forløb, hvor du modtager ene undervisning.


Herudover tilbyder jeg individuel rådgivning i mindfulness på timebasis.


Hvis I er en gruppe der har ønske om at jeg kommer og holder et indlæg eller et klassisk 8 ugers forløb hos jer, så kontakt mig for en nærmere snak om jeres ønske.


Jeg underviser mindfulness i hold via BIF Gymnastik i Bjerringbro.
se mere på http://www.bif-gymnastik.dk/

Kristina Boedker

Til virksomheder

Mindfulness er et effektfuld værktøj i en travl hverdag.
Det kan hjælpe til at opbygge en større robusthed hos medarbejderne og mindske sygefraværet. 


Jeg tilbyder at afvikle de klassiske 8 ugers mindfulness forløb tilpasset virksomhedens individuelle behov.
Herudover tilbyder jeg individuelle forløb for medarbejdere udfordret af stress.

Kære leder – hvordan skaber du dit lederrum?

I en hverdag med møder, beslutninger, mails har jeg selv oplevet følelsen af ikke at have rum til det vigtigste af det hele - nemlig ledelse……


Jeg hjælper ledere individuelt eller i ledergrupper med at finde dette rum til ledelse.


Jeg afholder forløb for ledergrupper, hvor der arbejdes med mental træning. 

En træning af vores fokus og opmærksomhed giver os mulighed for at opnå effekterne af en større klarhed og kreativitet i forhold til de beslutninger der skal tages.


Samtidig har det en positiv effekt på medarbejdertilfredsheden, når de mødes af ledere, der formår at være nærværende og empatiske i hverdagen.